10 Ideeën voor hoogslapers om het meeste uit uw kleine ruimtes te halen

hoogslaper met kast

Je denkt misschien dat het ophogen van een bed een truc is die is voorbehouden aan slaapzalen en kleine huizen, maar in feite zijn er tal van stijlvolle ideeën voor hoogslapers om je slaapvertrekken uit het zicht en uit de weg te tillen. Of je nu in een studio woont en extra opslagruimte nodig hebt – of meer ruimte, periode – of wilt dat dat kleine kantoor aan huis ook dienst doet als logeerkamer, we hebben ideeën voor hoogslapers verzameld die je zullen helpen het meeste uit je ruimte te halen en toe te voegen nieuwe plekken om te werken, op te slaan of te loungen. Profiteer van die hoge plafonds en creëer een gezellig slaapgedeelte dat uit de weg is en op een ander niveau ligt – letterlijk.

Drijvende loft

Hoewel dit zwevende bed een verre droom van ons is, kunnen we niet anders dan kwijlen over dit dubbelwaardige beeld.

Opslagzolder

Als je meer opslagruimte zou kunnen gebruiken – en, laten we eerlijk zijn, wie zou dat niet kunnen? – probeer een hoogslaper met kasten, laden of planken eronder. Zelfs als u het bed niet meer dan een paar meter boven de grond tilt, helpt het ontwerp de kamer af te bakenen en extra plekken te creëren om boeken, kleding en andere benodigdheden op te bergen.

Kantoor Loft

Laat uw droom van een thuiskantoor uitkomen, hoe beperkt uw vierkante meters ook zijn. Creëer een werkruimte op kantoor / slaapkamer in uw loft boven – alles wat u nodig heeft is een smal bureau, wat verlichting en een stoel om aan het werk te gaan.

Kast Loft

Als uw hoogslaper met kast hoge plafonds heeft, kunt u overwegen om meer opslagruimte toe te voegen, maar waarom zou u die ruimte niet gebruiken om een ​​extra slaapkamer te creëren? (Je kunt daar altijd extra truien opbergen als je geen gasten hebt.)

Kinderkamer Loft

Als het om kinderkamers gaat, is een hoogslaper het enige dat leuker is dan stapelbedden. De verhoogde plek wordt een gezellige plek om te lezen en dutjes te doen, met veel opbergruimte voor speelgoed eronder. Het is praktisch een instant fort!

Lage zolder

U hoeft geen ladder te beklimmen om een ​​hoogslaper te hebben. Als je niet van hoogtes houdt – of geneigd bent om te woelen en te draaien – ga dan voor een ontwerp dat zich op een steenworp afstand van de grond bevindt en gebruik die extra ruimte voor opslag.

Slaapzolder

Maak extra ruimte onder het dak voor een ruimte die zo uit de zolder van een Parijse kunstenaar komt. Als je al een opbergruimte hebt, voeg dan gewoon een bed en leuningen toe en je bent klaar!

Slaapkamer Loft

Breng je hele slaapkamer naar nieuwe hoogten! Creëer een hele loftkamer, compleet met nachtkastjes, verlichting en zelfs een plek voor kleding en boeken om je studio het gevoel te geven dat je een appartement met één slaapkamer hebt.

Mini-eetkamer Loft

U hoeft zich nooit meer zorgen te maken over voldoende ruimte om comfortabel te eten – deze kleine huishack lost uw problemen met de eetruimte op. Kies voor een kleinere tafel om ervoor te zorgen dat u niet te veel van uw kostbare ruimte in beslag neemt.

Hoogslaper

Als u niet de moeite wilt nemen om een ​​loft te bouwen, zijn er voldoende hoogslapers beschikbaar. Zoek er een die bij je stijl past en je genoeg ruimte eronder geeft voor opslag of om een ​​bank of bureau toe te voegen. Als u er een kiest die bij uw muurkleur past, wordt deze beter in de ruimte opgenomen en ziet het eruit als een deel van de ruimte, of gaat u voor een felle kleur of houtoptie.